8. A Vízitündér meséi

Történetem a vízzel

A kozmikus energia legnagyobb részét a fejtetőnkön lévő korona csakrán keresztül vesszük fel, onnan árad szét testünk minden pontjára. Kezeinkkel tudjuk ezt legjobban átadni. Kézcsakráinkon keresztül árad a kozmikus szeretet energiája, amit felhasználhatunk gyógyításra, vagy akár a vizünk harmonizálására, mivel a víz a legjobb információ adó-vevő, közvetítő. Ezt tudván, feltöltöttem energiával egy szénsavmentes ásványvizet. Fiam megfigyelte, mit teszek, érdeklődött, majd ivott belőle.
– Finomabb lett! Finomabb ez a víz! – kiáltotta, majd töltött még egy pohárral – Tele van szeretettel! Nézd meg! Nem tudok betelni vele!

A DVD ENGEM KERESETT
A buszon találkoztam egy hölggyel, aki megkérdezte, hogy vagyok, mindent elmondtam neki, ami történt, percek alatt nyakába zúdítottam az egész élettörténetem. Szó került a víz harmonizálásáról, ki tudja, miért éppen arról beszéltem? A lányával ültek mögöttem, illedelmesen végighallgattak, egymásra mosolyogtak. Majd a hölgy benyúlt a táskájába, és elővett egy DVD lemezt. Felmutatta: A VÍZ ÜZENETEI. A beteg édesapjának vitte, mégis átadta nekem, hogy én is megnézhessem. Ilyenkor úgy érzem, a levegőben szállok, nem a Földön lépkedek! A felvétel, a film engem keresett és megtalálta a módját, hogy eljusson hozzám! Vajon véletlen, hogy éppen akkor náluk volt a DVD, véletlen, hogy éppen azon a buszon utaztak, mint én, ráadásul leültem eléjük és megkérdezték, hogy vagyok? Véletlen, hogy éppen a vízről kezdtem beszélni? Véletlen, hogy olyan önzetlenül átadták nekem? Ennyi véletlen nincs! Ergo: Véletlenek nincsenek! Hát még, mekkora csodálatos döbbentet okozott, amikor tátott szájjal, ámulva végignéztem a felvételt.

A VÍZ ÜZENETEI
Dr. Masaru Emoto, japán vízkutató, a vízzel gyógyít. Megismerte a kristályszerkezetét, különleges módszereivel felvételt is készített róluk. Rájött, nincs két egyforma vízkristály, a víz tárolja az üzeneteket, a rezgéseket, és amellett, hogy a szavak, üzenetek formáját magára ölti, még át is tudja adni! A víz alapszerkezete tetraéder, az információhordozó vízkristály hatszögű. A vezetékes víz rengeteg klórt tartalmaz, mely nem engedi a vízkristályok kialakulását, szétesett kristályokat tartalmaz, amelyek nem alkalmasak testünk egészségben tartására. Először át kell alakítania saját kristályszerkezetűvé. – a klóros víz egyáltalán nem kristályosodik – Megvizsgálta a metropoliszok vezetékes vizét, kimutatta, hogy minél nagyobb egy város, annál rosszabb a vízének a szerkezete. A kristály a vízben lévő rezgés képe, a rezgés az információ, a rezgés maga az élet. A rezonancia a tisztaság, az azonosság. Itt bemutatta, ha két egyforma hangvillát megüt, az egyik átveszi a másik rezgését, tehát továbbítja az információt. Azonban, ha másfajta a hangvilla, akkor egyáltalán nem rezeg be, nem továbbítja az üzenetet. És ez így van az élet minden területén.
A gondolat:
Testünk 70 %- a víz, tehát alkalmas a mentális kódolásra. A bennünk lévő víz tárolja az információkat, a gondolataink határozzák meg az egész életünket. Ha csupa pozitív gondolatunk van, akkor pozitív lesz az életünk, ha harag, feszültség gyötör minket, a bennünk lévő víz szerkezete megbomlik, nem jönnek létre kristályok, ez betegségekhez vezet. Ha testünk víztartalma 50 % alá csökken, akkor meghalunk. Az élet kialakulását a víz segíti!
Az élet a rend fenntartása, a halál a rend összeomlása.
A zene:
Zenét hallgattatott a vízzel, és bemutatta, milyen csodálatos kristályok alakultak ki Mozart, Csajkovszkij, Beethoven, Smetana zenéinek hatására. Ha tehát mi is ilyen jó, kellemes zenét hallgatunk, a bennünk lévő víz csodálatos kristályszerkezetet fog alkotni, ha betegek vagyunk, meggyógyulhatunk, de ha nem akkor is boldogabbak leszünk! A gyönyörű kristályok átadják az élet szépségének üzenetét.
A képek:
Fényképeket mutatott a víznek, megfigyelte, mi történik. A szép képek hatására gyönyörű kristályok jöttek létre.
Az agy:
Az agy 95 %-a víz. A képek nézegetése rögzül az agyban, tehát gyönyörű képek nézegetésével pozitív gondolatokat generálhatunk, ezáltal elérhetjük a gyógyulást, a békét, vagy a boldogságot.
A szavak:
Olvastatta a vizet. Hatással voltak rá a pozitív tartalmú szavak, a szeretet, angyal, a szív gyönyörű szerkezeteket alakítottak ki, míg az ördög, a gyűlölet szavak még kristályt sem alkottak. A betűkkel leírt szavaknak rengeteg ember, sok-sok év gondolattársítása adja meg a rezgést, az információt. Minden rezgés, a szavak is azok, gondolatainkat jelenítik meg írott formában.
A víz információhordozó:
Gondolataink rezgése megjelenik a bennünk lévő vízben. A sérelmek, a harag, a depresszió destruktúrált vízszerkezetet okoz. Minden kimondott gondolat alapvetően megváltoztatja a bennünk lévő víz szerkezetét. A harag kaotikus vízképet, rákot okoz. Ha ezen nem tudsz túllépni, az életeddel fizetsz érte! A gyógyulás kulcsa, ha a haragot feladod, megbocsátasz mindenkinek, köztük magadnak is!
A szeretet olyan gondolat, mely pozitív rezgést hordoz.
Bemutatott egy kísérletet, mely során 100 ember buddhista szertartás szerint imádkozott egy teljes óráig, kézen fogva egy szennyvíztó körül. Közösen, együtt akarták, hogy a víz megtisztuljon. Megvizsgálta a víz szerkezetét előtte, utána. Előtte nem volt benne kristály, de a szeretet hatására a víz megtisztult, kristályszerkezete megváltozott! – Gyönyörű lett! Íme, egy újabb bizonyíték, hogy a gondolataink eredményei vagyunk, és mekkora hatalma van a gondolatainknak. Az élet rezgés. Rezeg az egész világ. Amit gondolunk, megjelenik rezgéseinkben. Gondolatainkkal képesek vagyunk megváltozatni a világot! Mi vagyunk a felelősek minden gondolatunkért, életünkért, jövőnkért, az egész világért! Mindent mi magunk irányítunk!

GYÉMÁNTVÍZ
Egy feng shui tanácsadó küldött gyémántvizet a család számára. Amikor említette, nem akartam kérni belőle, mert a fentiek ismeretében tudtam, mindenki képes a vízbe információkat bevinni, de a víz ismét engem keresett, és megtalálta a módját, hogy eljusson hozzám.
A gyémántvíz csodás, csermely tiszta, kitűnő ízű folyadék. Hegyi patakból származik, melynek emelt fokú rezgésszáma van. Speciális technológiával készült, és reprodukálódásra képes. Emelt mértékben képes felfogni kéréseink, vágyaink energiáját, segíti az emberi lélek felemelkedését, és megnyitja a magasabb tudat, és ismeretek felé vezető utat. A gyémántvíz képes információkat átvenni a legfelsőbb energiaszintekről, egyszerűsítve úgy mondhatjuk, hogy a forrásvíz nagyon élő, és intelligens vízzé változott. Franciaországból származik, technológiáját a francia Joel Ducatillon fejlesztette ki. A közönséges forrásvíznek gyémánt vízre való átváltoztatását speciális szám – kódolással és zenei kódolással érte el. E célból szerkesztett egy kódoló berendezést, amely képes több dimenziós kódokat felfogni, melyek azután a forrásvizet új minőségű vízzé, gyémánt vízzé változtatják. A technológia kifejlesztője kezdetben pénzért árulta kis üvegpalackokban és az emberek otthon ezt tovább szaporították. 2002 júniusától a gyémántvíz már ingyen kapható, ma már a világ több mint hatvan országában ismeretes. Fokozatosan bejut a folyókba, tavakba és a tengerekbe.
Hogyan lehet az információkat belejuttatni a gyémántvízbe?
Egyszerűen két kéz közé fogjuk a gyémántvízzel teli poharat, és „belemondjuk” a programot, a vágyainkat, kéréseinket. A kimondott kérések energiája a „solar lpexusból” (napfonat) /elosztó csakra/ – a gyémántvízbe áramlik, és ott az információ megfogan. Ezután fokozatosan jönnek a változások, amelyek a kívánt helyzet elérését készítik elő. Ezek a változások függenek a kimondott kéréseket kísérő emóciók erejétől, amelyeket az információ átadásakor adunk.
A csodálatos vízzel való kapcsolatom eme lépcsőkön keresztül fejlődött idáig, azóta
ÉLEM A VIZEM!
Ráadásul megírtam a víz csodájáról szóló Vízitündér című mesekönyvet.
Akkoriban kerültem kapcsolatba egy vizes weblap szerkesztőjével, aki kérte, hogy gyermekek számára írjak egy mesekönyvet a víz csodájáról. S mire pár nap múlva találkoztunk, már készen volt a könyv A Vízitündér meséi címmel, mely a képek nélkül éppen 64 oldal lett. A szerkesztő talán maga sem tudta, mit akar, hiszen azért kérte ezt tőlem, mert kapcsolatban állt egy kiadóval, de végül mégsem adták ki a könyvet. (Gondolom, azért, mert nem voltam elég ismert szerző… pénzhiányra hivatkoztak) A mesekönyv megmaradt nekem, de megtalálta a módját, hogyan jelenjen meg a nagyközönség számára. A történetben egy királyfinak nagyon nagy áldozatot kell hoznia, hogy megmentse az édesanyját. A Gyémánt tó fenekére kell süllyednie, és meghalnia, hogy találkozhasson a Vízitündérrel, aki elmondja neki a titkot. Te képes lennél feláldozni az életed az édesanyádért?
Tartalom

Hol volt, hol nem volt… 2
A Rezeda királyság 3
A kérő 9
Az esküvő 18
A kisfiú 25
Az új remény 28
A varázslónő 33
A három nővér 37
A Gyémánt tó 43
Vízitündér meséje 50
A hazatérés 57
Minden jó, ha jó a vége! 63

Megrendelhető:
bratanerzsi@gmail.com
http://konyvaruhaz.info/hu_HU/a-vizitonder-meseje

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s